El-jour

021-4704210

Larmsupport

021-144770

INFRASTRUKTUR

Vi erbjuder installation och service av gatubelysning, parkbelysning och olika typer av specialbelysningar.

Entreprenad installation och service av belysning

På våra svenska breddgrader är fungerande gatubelysning avgörande för trafiksäkerheten. RA Gruppen erbjuder dygnet-runt-öppen elektrikerjour för att alltid kunna rycka ut med kort varsel och avhjälpa eventuella fel i gatubelysningen.

Vi har lång erfarenhet av arbete med gatubelysning i Mälardalen, men vi erbjuder även installation av gatubelysning, parkbelysning och olika typer av specialbelysningar på andra platser runtom i landet.

Alla våra kunder erbjuds kompetent rådgivning och projektplanering samt ett professionellt genomförande. Vi strävar efter att minska driftskostnader och miljöpåverkan med modern och hållbar teknik.

RA Gruppen erbjuder dygnet-runt-öppen elektrikerjour för gatubelysning

RA Gruppen arbetsprocess

ANBUD/STARTMÖTE Vid stora förfrågningar får kunden ett anbud, ansvarig projektledare håller startmöte och ansvarar för projektets genomförande.  PROJEKTERING/PLANERING Vi tar fram ett komplett underlag för projektets omfattning baserat på kundens krav och önskemål.  UTFÖRANDE/LEVERANS Alla leveranser sker enligt upparbetade kvalitetsrutiner, uppföljning av projektstatus sker fortlöpande.  SLUTBESIKTNING/SLUTPROV Beroende på leverans eller tjänst utförs slutbesiktning eller slutprov för att säkerställa att alla krav är uppfyllda. SERVICE/JOUR/GARANTI Service under ordinarie arbetstider till alla kunder, 24 timmars jour enligt avtal samt garanti upp till 5 år enligt branschstandard.

Kontakta oss...

Ring oss:

021-470 42 10

Ring vårt journummer dygnet runt:

021-14 47 70

Skicka e-post till oss:

infrastruktur@ragruppen.se

...eller så kontaktar vi dig!

Tack för ditt meddelande! Vi kommer snart att höra av oss till dig.

Ett fel inträffade, var vänlig försök igen.

RA Gruppen kompletta servicebilar erbjuder eljour 24 h

Jour 24/7

Vi erbjuder dygnet-runt-jour för akuta ärenden. Vi är garanterat på plats inom 4 timmar, årets alla dagar. 


RA:s bilar är alltid på väg. Du har säkert sett våra servicebilar i och kring Västerås. Inte undra på med 90 bilar alltid på väg till eller från kunderna. Våra bilar är kompletta ”rullande elcentraler”, fullt bestyckade med alla de verktyg och den elutrustning som krävs för att lösa alla uppgifter snabbt och effektivt. Vi besöker gärna även ditt hem för att hjälpa till med din el- eller säkerhetslösning!

Journummer 021-14 47 70