El-jour

021-4704210

Larmsupport

021-144770

BUTIK

Vi bygger kundanpassade helhetslösningar för el och säkerhet som uppfyller dagens högt ställda krav på moderna butikskedjor.

Entreprenad el- och säkerhetslösningar för butik

Logistik och samordning är en stor utmaning för butikskedjors el- och säkerhetslösningar. RA Gruppen tar helhetsansvar för att driften alltid fungerar, i alla dina butiker, oavsett var i landet de ligger.

Vi har byggt el- och säkerhetslösningar till flera stora butikskedjor. RA Gruppens framgångsrecept är vårt fasta team av specialister som kan kundens verksamhet och som arbetar på plats i varje enskild butik. Som kund får du en lösning som både är högklassig och kostnadseffektiv.

Vi säger aldrig nej utan löser alla problem och utmaningar. Vi samarbetar med kundens facility management-team, säkrar arbetsprocessen och gör provmontage. Ett unikt arbetssätt som vi är ensamma om och som uppskattas starkt av våra butikskunder.

RA Gruppen har byggt el- och säkerhetslösningar till flera stora butikskedjor

 RA Gruppen arbetsprocess

ANBUD/STARTMÖTE Vid stora förfrågningar får kunden ett anbud, ansvarig projektledare håller startmöte och ansvarar för projektets genomförande.  PROJEKTERING/PLANERING Vi tar fram ett komplett underlag för projektets omfattning baserat på kundens krav och önskemål.  UTFÖRANDE/LEVERANS Alla leveranser sker enligt upparbetade kvalitetsrutiner, uppföljning av projektstatus sker fortlöpande.  SLUTBESIKTNING/SLUTPROV Beroende på leverans eller tjänst utförs slutbesiktning eller slutprov för att säkerställa att alla krav är uppfyllda. SERVICE/JOUR/GARANTI Service under ordinarie arbetstider till alla kunder, 24 timmars jour enligt avtal samt garanti upp till 5 år enligt branschstandard.

Kontakta oss...

Ring oss:

021-470 42 10

Ring vårt journummer dygnet runt:

021-14 47 70

Skicka e-post till oss:

butik@ragruppen.se

...eller så kontaktar vi dig!

Tack för ditt meddelande! Vi kommer snart att höra av oss till dig.

Ett fel inträffade, var vänlig försök igen.

RA Gruppen erbjuder jour 24 7 för el- och säkerhetdsarbeten

Jour 24/7

Vi erbjuder dygnet-runt-jour för akuta ärenden. Vi är garanterat på plats inom 4 timmar, årets alla dagar. 


RA:s bilar är alltid på väg. Du har säkert sett våra servicebilar i och kring Västerås. Inte undra på med 90 bilar alltid på väg till eller från kunderna. Våra bilar är kompletta ”rullande elcentraler”, fullt bestyckade med alla de verktyg och den elutrustning som krävs för att lösa alla uppgifter snabbt och effektivt. Vi besöker gärna även ditt hem för att hjälpa till med din el- eller säkerhetslösning!

Journummer 021-14 47 70