El-jour

021-4704210

Larmsupport

021-144770

INDUSTRI

Vi erbjuder kraft- och automationslösningar för de flesta industriella behov inom t.ex. verkstads-, skogs- och processindustri.

Entreprenad kraft- och automationslösningar för industri

RA Gruppen har gedigen erfarenhet som elkraftsentreprenör inom den svenska industrin. Våra kraft- och automationslösningar bidrar till företagens utveckling, konkurrenskraft och säkerhet.

Säkerheten går först när det gäller elkraft inom industrin, där många människor dagligen vistas nära inpå kraftteknisk utrustning. Tillförlitlighet är också avgörande då varje  driftsavbrott kan medföra höga kostnader i form av produktionsbortfall och omstartstider.

Automation är i dag en förutsättning för en framgångsrik produktion och drift. Vi har stor erfarenhet av industriell automation och har byggt kompletta lösningar för kunder inom olika industrier, däribland verkstads-, skogs- och processindustri. Bland våra kraft- och automationskunder finns flera internationella storföretag.

RA Gruppen har gedigen erfarenhet som elkraftsentreprenör inom den svenska industrin.

RA Gruppen arbetsförlopp industriprojekt

ANBUD/STARTMÖTE Vid stora förfrågningar får kunden ett anbud, ansvarig projektledare håller startmöte och ansvarar för projektets genomförande.  PROJEKTERING/PLANERING Vi tar fram ett komplett underlag för projektets omfattning baserat på kundens krav och önskemål.  UTFÖRANDE/LEVERANS Alla leveranser sker enligt upparbetade kvalitetsrutiner, uppföljning av projektstatus sker fortlöpande.  SLUTBESIKTNING/SLUTPROV Beroende på leverans eller tjänst utförs slutbesiktning eller slutprov för att säkerställa att alla krav är uppfyllda. SERVICE/JOUR/GARANTI Service under ordinarie arbetstider till alla kunder, 24 timmars jour enligt avtal samt garanti upp till 5 år enligt branschstandard.

Kontakta oss...

Ring oss:

021-470 42 10

Ring vårt journummer dygnet runt:

021-14 47 70

Skicka e-post till oss:

industri@ragruppen.se

...eller så kontaktar vi dig!

Tack för ditt meddelande! Vi kommer snart att höra av oss till dig.

Ett fel inträffade, var vänlig försök igen.

RA Gruppen Jour 24 timmar

Jour 24/7

Vi erbjuder dygnet-runt-jour för akuta ärenden. Vi är garanterat på plats inom 4 timmar, årets alla dagar. 

RA:s bilar är alltid på väg. Du har säkert sett våra servicebilar i och kring Västerås. Inte undra på med 90 bilar alltid på väg till eller från kunderna. Våra bilar är kompletta ”rullande elcentraler”, fullt bestyckade med alla de verktyg och den elutrustning som krävs för att lösa alla uppgifter snabbt och effektivt. Vi besöker gärna även ditt hem för att hjälpa till med din el- eller säkerhetslösning!

Journummer 021-14 47 70