Jourtelefon dygnet runt

021-14 47 70

Vi söker dig

som är elektriker och gillar spänningsladdade uppdrag!

Vi söker alltid fler bra och duktiga medarbetare till våra bolag inom RA Gruppen.
Se nedan om någon ledig tjänst passar dig, annars är du alltid välkommen att göra en generell ansökan.

Lediga tjänster just nu

Ort

Tjänst

Västerås

Serviceelektriker

Läs mer

DET TYCKER VÅRA MEDARBETARE

Hej, mitt namn är Keijo Pikkarainen och jag arbetar som Flödeschef på filialerna Ransta Elbyrå och Inez Johanssons Elektriska Heby som är en del av RA Gruppen. Arbetsuppgifterna består bla i att vara platschef med personalansvar. På dagarna är det full fart då en av många arbetsuppgifter är att se till att den dagliga planeringen med uppdrag för personalen rullar på. Jag tar emot samtal från kunder och ser till att dom får bästa service, det handlar både om akuta jobb och jobb som kan planeras in i framtiden.

Privat så bor jag i Eskilstuna tillsammans med min sambo och vi har tillsammans 4 döttrar varav 3 bor hemma. På fritiden så tränar jag väldigt mycket och tycker om att hålla igång.

Det bästa med RA Gruppen är att jag trots att jag varit så pass kort tid inom företaget känner vilken otrolig bredd och kunskap det finns inom koncernen. Vår slogan ”vi gör det vi lovar och vi gör det rätt” sammanfattar det mesta tycker jag.

#ragruppen #vigordetvilovarochvigordetratt

Hej, jag heter Maria Vlachos och arbetar på RA Gruppen som verksamhetsutvecklare. Min resa började 2013 då jag kom in på företaget via en praktikplats. Jag har fått möjligheten att utvecklas och växa tillsammans med företaget på olika tjänster som ekonomiassistent, vd-koordinator, flödeschef till rollen idag som verksamhetsutvecklare. Mina arbetsdagar är mycket varierande, jag besöker bl.a. våra kontor på andra orter ett par dagar/vecka, håller mig nära verksamheten för att stötta, göra kundbesök, implementera förändringar i system och verksamhet.

Min familj består av 2 barn och nära och kära, jag är social och trivs bäst med folk omkring mig. När jag får möjlighet tar jag gärna en extra resa till Grekland där jag har både släkt och vänner.

Det bästa med RA Gruppen är utvecklingsmöjligheten inom arbetet men även den personliga utvecklingen som man genomgår genom hårt arbete och väl utformade utbildningar som vi får gå. Annars skall tilläggas att vi är ett glatt växande gäng som tar hand om varandra och har högt till tak. Mina arbetskollegor är min andra familj, och då behandlar vi även varandra därefter =)

#ragruppen #vigordetvilovarochvigordetratt

Jag heter Jonathan Lindman och jag arbetar som serviceelektriker på Inez Johanssons Elektriska i Heby som är en del av RA Gruppen.

En arbetsdag varierar mycket och den ena dagen är sällan den andra lik. Ena dagen kan jag montera nya uttag hos en kund och nästa dag är jag på en industri och kopplar motorer. Jag har min familj utanför Östersund och på fritiden sitter jag mycket framför datorn.

Det bästa med RA Gruppen är gemenskapen med kollegorna, vi har alltid roligt när vi träffas och man kan alltid få hjälp när man stöter på ett problem.

#ragruppen #vigordetvilovarochvigordetratt

Mitt namn är Eva Adermark, Jag arbetar på RA Gruppen som HR Manager.
Det är en spännande och utvecklande roll där jag arbetar som stöd i en organisation under stark tillväxt, det är en stor utmaning att hitta rätt kompetens och det bästa med rekryteringsarbetet är mötet med nya människor och möjligheten att matcha rätt person till rätt plats.

Tveka inte att kontakta mig om du har rätt profil och vill vara med på resan!

Privat så är jag sambo med Micke, vi spelar så mycket golf vi hinner med och en stor passion är att resa och uppleva banor runt om i världen. Annars gillar jag att påta i trädgården, jag har svårt att sitta still och har alltid ett projekt på gång hemma.

Det bästa med RA Gruppen är gemenskapen och att vi arbetar tillsammans för att nå våra mål.

#ragruppen #vigordetvilovarochvigordetratt