El-jour

021-4704210

Larmsupport

021-144770

Vi söker dig 
som är elektriker och gillar spänningsladdade uppdrag!

RA Gruppen söker elektriker

Vi söker alltid fler bra och duktiga medarbetare till våra bolag inom RA Gruppen.
Se nedan om någon ledig tjänst passar dig, annars är du alltid välkommen att göra en generell ansökan.

Lediga tjänster just nu

Ort

Tjänst

Västerås

Redovisningsansvarig

Läs mer

Västerås

Resande Entreprenadelektriker

Läs mer

DET TYCKER VÅRA MEDARBETARE

Hej, jag heter Maria Vlachos och arbetar på RA Gruppen som verksamhetsutvecklare. Min resa började 2013 då jag kom in på företaget via en praktikplats. Jag har fått möjligheten att utvecklas och växa tillsammans med företaget på olika tjänster som ekonomiassistent, vd-koordinator, flödeschef till rollen idag som verksamhetsutvecklare. Mina arbetsdagar är mycket varierande, jag besöker bl.a. våra kontor på andra orter ett par dagar/vecka, håller mig nära verksamheten för att stötta, göra kundbesök, implementera förändringar i system och verksamhet.

Min familj består av 2 barn och nära och kära, jag är social och trivs bäst med folk omkring mig. När jag får möjlighet tar jag gärna en extra resa till Grekland där jag har både släkt och vänner.

Det bästa med RA Gruppen är utvecklingsmöjligheten inom arbetet men även den personliga utvecklingen som man genomgår genom hårt arbete och väl utformade utbildningar som vi får gå. Annars skall tilläggas att vi är ett glatt växande gäng som tar hand om varandra och har högt till tak. Mina arbetskollegor är min andra familj, och då behandlar vi även varandra därefter =)

#ragruppen #vigordetvilovarochvigordetratt

Jag heter Jonathan Lindman och jag arbetar som projektledare och konstruktör på RA Elteknik ABs automationsdel. Min väg in i RA Gruppen var som serviceelektriker på Inez Johanssons Elektriska i Heby som förvärvades 2017, sedan har jag utbildat mig och vuxit inom koncernen.

En arbetsdag varierar mycket och den ena dagen är sällan den andra lik, mycket handlar om att finna lösningar, styra flöden och produktion inom vår tillverkning av automationsskåp till huvudsakligen industrin. Jag har min familj utanför Östersund och på fritiden sitter jag mycket framför datorn.

Det bästa med RA Gruppen är gemenskapen med kollegorna, vi har alltid roligt när vi träffas och man kan alltid få hjälp när man stöter på ett problem.

#ragruppen #vigordetvilovarochvigordetratt

Hej, jag heter Kenneth Hansson och arbetar som Serviceelektriker.
Ingen dag är den andra lik, som serviceelektriker jobbar jag med allt från akuta jobb till vardagselservice till industrin.

Jag bor tillsammans med min fru och har två söner i Västerås. På fritiden tycker jag om att pyssla hemma och köra MC.

Det bästa med RA Gruppen är frihet under ansvar och den varma stämningen mellan kollegorna.

#ragruppen #vigordetvilovarochvigordetratt

Hej, jag heter Lucas Acar och jag arbetar på RA Gruppen som Flödeschef.
En arbetsdag är väldigt varierande, jag planerar personalresurser, beställer material, bokar hotell, stöttar medarbetare som är ute på uppdrag, tar hand om personalfrågor och mycket mer. Ingen dag är den andra lik. På fritiden trivs jag bäst med att umgås med min familj och vänner.

Det bästa med RA Gruppen är att det är ett stabilt företag med en bra organisation under utveckling, där jag som anställd får involveras i processen och själv får utvecklingsmöjligheter inom organisationen. Självklart är det också alla duktiga och trevliga kollegor jag lärt känna och arbetar med.

#ragruppen #vigordetvilovarochvigordetratt

Mitt namn är Kalle Nyström och jag jobbar som serviceelektriker.
Arbetsuppgifterna varierar stor från dag till dag. Jag jobbar med allt från privatkunder i deras hem till uppdrag hos fastighetsbolag.

Det är spridningen av arbetsuppgifterna som gör att jobbet blir extra roligt.
Jag bor tillsammans med min sambo, katt och hund, på fritiden tycker jag om att umgås med familj och vänner och att spela musik.

Det bästa med RA Gruppen är friheten att kunna lägga upp min arbetsdag själv och den nära kontakten jag får med mina kunder.

#ragruppen #vigordetvilovarochvigordetratt