El-jour

021-4704210

Larmsupport

021-144770

Vi söker dig

som är elektriker och gillar spänningsladdade uppdrag!

RA Gruppen söker elektriker

Vi söker alltid fler bra och duktiga medarbetare till våra bolag inom RA Gruppen.
Se nedan om någon ledig tjänst passar dig, annars är du alltid välkommen att göra en generell ansökan.

Lediga tjänster just nu

Ort

Tjänst

Västerås

Kyltekniker värmepumpar

Läs mer

Västerås

Elektriker

Läs mer

DET TYCKER VÅRA MEDARBETARE

Hej, jag heter Alexandru och jag arbetar på företagets enhet i Ransta som elektriker. Jag gjorde min praktik på företaget och fortsatte efter det som lärlingsanställd. Mina dagar är fyllda med varierande uppgifter på service, både privat, industrier och företag.
Privat så umgås jag helst med min sambo, dotter, familj och vänner.

Det bästa med RA Gruppen är samarbetet med kollegorna och att få utvecklas och lära sig nya saker.

#ragruppen #vigordetvilovarochvigordetratt

Hej, Jag heter Hani Baouth och arbetar som resande larmtekniker. Mitt dagliga arbete är väldigt varierande, där mina främsta arbetsuppgifter är nyinstallation av larmsystem.

Jag bor i Eskilstuna tillsammans med min fru. På fritiden tycker jag om att umgås med vänner, familj och att gå till kyrkan. Jag är mycket engagerad i kyrkans ungdomsverksamhet.

Det bästa med RA Gruppen är att jag har så hjälpsamma kollegor och att få resa i jobbet.

#ragruppen #vigordetvilovarochvigordetratt

Hej, jag heter Maria Vlachos och arbetar på RA Gruppen som verksamhetsutvecklare. Min resa började 2013 då jag kom in på företaget via en praktikplats. Jag har fått möjligheten att utvecklas och växa tillsammans med företaget på olika tjänster som ekonomiassistent, vd-koordinator, flödeschef till rollen idag som verksamhetsutvecklare. Mina arbetsdagar är mycket varierande, jag besöker bl.a. våra kontor på andra orter ett par dagar/vecka, håller mig nära verksamheten för att stötta, göra kundbesök, implementera förändringar i system och verksamhet.

Min familj består av 2 barn och nära och kära, jag är social och trivs bäst med folk omkring mig. När jag får möjlighet tar jag gärna en extra resa till Grekland där jag har både släkt och vänner.

Det bästa med RA Gruppen är utvecklingsmöjligheten inom arbetet men även den personliga utvecklingen som man genomgår genom hårt arbete och väl utformade utbildningar som vi får gå. Annars skall tilläggas att vi är ett glatt växande gäng som tar hand om varandra och har högt till tak. Mina arbetskollegor är min andra familj, och då behandlar vi även varandra därefter =)

#ragruppen #vigordetvilovarochvigordetratt

Hej, mitt namn är Daniel Fernström, jag arbetar på företaget som Löneadministratör och ekonomiassistent. Mitt primära arbete är lön samt redovisningsarbete.

På min fritid tycker jag om att klättra, spela strategispel på datorn och umgås med mina vänner, gärna på en fest.

Det bästa med RA Gruppen är att jag har ett varierat och utvecklande arbete som ger mig personlig och karriärmässig utveckling.

#ragruppen #vigordetvilovarochvigordetratt

Jag heter Jonathan Lindman och jag arbetar som serviceelektriker på Inez Johanssons Elektriska i Heby som är en del av RA Gruppen.

En arbetsdag varierar mycket och den ena dagen är sällan den andra lik. Ena dagen kan jag montera nya uttag hos en kund och nästa dag är jag på en industri och kopplar motorer. Jag har min familj utanför Östersund och på fritiden sitter jag mycket framför datorn.

Det bästa med RA Gruppen är gemenskapen med kollegorna, vi har alltid roligt när vi träffas och man kan alltid få hjälp när man stöter på ett problem.

#ragruppen #vigordetvilovarochvigordetratt

Hej, jag heter Kenneth Hansson och arbetar som Serviceelektriker.
Ingen dag är den andra lik, som serviceelektriker jobbar jag med allt från akuta jobb till vardagselservice till industrin.

Jag bor tillsammans med min fru och har två söner i Västerås. På fritiden tycker jag om att pyssla hemma och köra MC.

Det bästa med RA Gruppen är frihet under ansvar och den varma stämningen mellan kollegorna.

#ragruppen #vigordetvilovarochvigordetratt

Mitt namn är Eva Adermark, Jag arbetar på RA Gruppen som HR Manager.
Det är en spännande och utvecklande roll där jag arbetar som stöd i en organisation under stark tillväxt, det är en stor utmaning att hitta rätt kompetens och det bästa med rekryteringsarbetet är mötet med nya människor och möjligheten att matcha rätt person till rätt plats.

Tveka inte att kontakta mig om du har rätt profil och vill vara med på resan!

Privat så är jag sambo med Micke, vi spelar så mycket golf vi hinner med och en stor passion är att resa och uppleva banor runt om i världen. Annars gillar jag att påta i trädgården, jag har svårt att sitta still och har alltid ett projekt på gång hemma.

Det bästa med RA Gruppen är gemenskapen och att vi arbetar tillsammans för att nå våra mål.

#ragruppen #vigordetvilovarochvigordetratt

Hej, jag heter Lucas Acar och jag arbetar på RA Gruppen som Flödeschef.
En arbetsdag är väldigt varierande, jag planerar personalresurser, beställer material, bokar hotell, stöttar medarbetare som är ute på uppdrag, tar hand om personalfrågor och mycket mer. Ingen dag är den andra lik. På fritiden trivs jag bäst med att umgås med min familj och vänner.

Det bästa med RA Gruppen är att det är ett stabilt företag med en bra organisation under utveckling, där jag som anställd får involveras i processen och själv får utvecklingsmöjligheter inom organisationen. Självklart är det också alla duktiga och trevliga kollegor jag lärt känna och arbetar med.

#ragruppen #vigordetvilovarochvigordetratt

Mitt namn är Kalle Nyström och jag jobbar som serviceelektriker.
Arbetsuppgifterna varierar stor från dag till dag. Jag jobbar med allt från privatkunder i deras hem till uppdrag hos fastighetsbolag.

Det är spridningen av arbetsuppgifterna som gör att jobbet blir extra roligt.
Jag bor tillsammans med min sambo, katt och hund, på fritiden tycker jag om att umgås med familj och vänner och att spela musik.

Det bästa med RA Gruppen är friheten att kunna lägga upp min arbetsdag själv och den nära kontakten jag får med mina kunder.

#ragruppen #vigordetvilovarochvigordetratt